Boekvoorstelling De elementaire Sherlock

Beste vrienden van de Corridor,

Nadat ze eerder een reeks radioprogramma’s maakten voor Klara over ’s werelds meest bekende detective, een hoorcollege produceerden en in Vlaanderen rondtoerden met een theatervoorstelling, verzorgden Jean Paul Van Bendegem, Johan Braeckman en Don Vitalski nu de publicatie van een boek: De elementaire Sherlock (Houtekiet, 2024).

Het trio selecteerde zes verhalen met Sherlock Holmes in de hoofdrol, schreef een inleiding en een paar honderd annotaties, die het leesplezier maximaliseren. Wie reeds vertrouwd is met het werk van Sir Arthur Conan Doyle, zal ongetwijfeld nog iets leren. En wie voor het eerst wil kennis maken met Holmes en zijn sidekick Dr. Watson is het boek de ideale introductie.

Het boek wordt voorgesteld op maandagavond 16 december.

Aanvang 20u, deuren open om 19u30. Toegang gratis

Indien VOLZET kan je steeds een mailtje sturen naar franky@decorridor.be met de vraag je op de reservelijst te plaatsen.

Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Boekvoorstelling De elementaire Sherlock
0,00
Details
Spring naar de inhoud